DuitOnline1Dunia.com

Selamat datang ke halaman ahli DuitOnline1Dunia.Com !

Autodownline ID Anda :

Link Web Promosi Anda : http://duitonline1dunia.com/ [ hits ]

 Pastikan anda baca semua ARAHAN PENTING dalam page pertama ini jika anda benar benar ingin berjaya. Jika tidak, anda akan KEBINGUNGAN dan KETINGGALAN kerana tidak faham. Andai MALAS MEMBACA, TINGGALKAN SEGERA WEB INI kerana perniagaan ini bukan untuk anda!

Selamat datang dan tahniah kerana anda telah membuat keputusan yang tepat serta cepat untuk satu bisnes online terbaru, Peluang Perniagaan 100% Pasaran Global bersama Atomy Malaysia, subsidiari Atomy Korea iaitu satu Syarikat Gergasi MultiNasional yang kini sudah bertapak di 11 buah negara dan sedang dalam rangka ke banyak buah negara lagi tahun ini sebelum ke ratusan negara lain di seluruh dunia.

Atomy Malaysia Sdn Bhd telah pun dengan rasminya telah dilancarkan pada 17 Nov 2016 bertempat di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. Ini berarti negara Malaysia secara rasmi merupakan negara ke 9 di mana gergasi Atomy ini bertapak. Puluhan negara lain lagi akan menyusul kemudian dan sudah pasti ini adalah peluang terbaik buat warga Malaysia dan anda untuk merebut peluang membina empayar perniagaan e-commerce masing masing menerusi Atomy ke seluruh dunia. Pastikan anda membaca dan memahami betul betul setiap maklumat di dalam laman ini agar anda tidak tercicir satu satunya peluang yang terbaik, murah, mudah yang amat jarang hadir selama ini. Ingat..ini bukan sekadar Multi Level Marketing (MLM) yang anda pernah kenali selama ini.

Adakah Atomy sebuah syarikat MLM?. Jawapannya "Ya". Tetapi Atomy bukan sembarangan syarikat MLM seperti yang pernah anda tahu atau sertai sebelum dan selama ini. Jadi apa sebenarnya Atomy dan apa uniknya dengan syarikat MLM e-commerce ini?.

Anda tentu pernah ke mini market atau ke supermarket bukan?. Apabila anda memasuki mini market atau supermarket, anda tidak perlu membayar apa apa bukan?. Dan di dalam kedua premis itu anda bebas berbelanja dan membeli apa saja barangan keperluan harian anda, tanpa tekanan, tanpa paksaan oleh sesiapa. Banyak barangan keperluan harian boleh dibeli di mini market atau di supermarket berkenaan. Anda bebas masuk ke premis itu sekadar untuk "window shopping" dan bebas berbelanja keatas apa saja barang keperluan harian bila anda rasa perlu untuk membelinya. Tiada bayaran masuk dikenakan dan tiada yuran apa pun yang perlu anda bayar bukan?

Atomy adalah umpama mini market dan supermarket tersebut. Bezanya Atomy adalah Online Mini Market atau Online Supermarket dimana anda boleh "shopping" apa saja seperti mana anda berurusan di dua premis di atas tadi. Anda boleh menyertai Atomy PERCUMA, tiada apa apa yuran atau kos tersembunyi yang dikenakan. Setelah menjadi ahli (PERCUMA), lalu anda bebas membeli apa saja barangan keperluan harian diri dan keluarga anda di Atomy. Atau anda boleh saja sekadar intai intai dulu apa yang ada dan boleh membelinya kemudian nanti. Berbelanjalah mengikut kehendak anda. Tidak ada tekanan dan tidak ada paksaan apa apa.

Jadi apa untungnya anda berbelanja di Atomy?. Bukan kah sama sahaja kalau terus berbelanja di mini market atau supermarket seperti amalan selama ini?. Nah...disini lah letaknya KELEBIHAN DAN KEKUATAN ATOMY dan kenapa anda perlu mengubah tabiat dan amalan berbelanja anda selama ini jika anda adalah seorang pengguna yang pintar (smart consumer).

Bila anda ke mini market, 7 Eleven atau pasaraya, anda berbelanja mungkin puluhan malah mencecah ratusan Ringgit Malaysia setiap bulan membeli barangan keperluan harian. Tetapi pernah kah anda mendapat apa apa pendapatan atau komisyen dari hasil perbelanjaan anda itu? Anda mungkin juga mengajak dan membawa saudara mara dan kawan kawan berbelanja di premis premis berkenaan, tetapi anda dan mereka tidak pernah pun dibayar apa pun apa tah lagi bonus atau komisyen setiap hari dan bulan. Berbeza di Atomy, bila anda berbelanja hatta membeli set berus dan ubat gigi atau apa saja mencukupi 10K PV, anda berpeluang mendapat USD 25 (RM100) setiap hari atau USD 750 (RM3,000) sebulan bila anda menggalakkan saudara dan kawan anda ikut berbelanja barangan keperluan anda di Atomy. Anda mahu pun kawan anda tidak pun dipaksa membeli barangan yang anda tidak perlu sebaliknya masing masing yang menentukan sendiri apa yang mahu dibeli atau diperlukan. Inilah yang membezakan Atomy dengan kebanyakan syarikat MLM lain yang memaksa anda keluarkan duit poket untuk barangan yang tidak benar benar anda perlukan selain mereka mewajibkan anda berbelanja jumlah/pakej tertentu. Ia bagaikan satu paksaan.

Tapi Atomy ini tidak cuma sekadar itu. Banyak kelebihan dan keunikan Atomy berbanding MLM dan perniagaan online yang sedia ada di pasaran hari ini. 100% berbeza kerana:

 • TIADA Pelaburan Wajib. Penyertaan 100% PERCUMA
 • TIADA Yuran Pendaftaran
 • TIADA Belian Wajib Bulanan
 • TIADA Kos Bayaran Penggunaan Website
 • TIDAK Wajib Beli Produk Untuk Menyertainya
 • TIDAK Wajib Beli Produk Setiap Bulan
 • TIADA Paksaan Belian Automatik (autoship)
 • TIADA Had Minima Pembelian
 • TIDAK Wajib Menjual Produk (Pilihan)
 • SATU Keahlian Boleh Berniaga Ke Seluruh Dunia
 • TIADA Batasan Geografi. Pasaran Adalah Global
 • Sistem Sokongan Dan Latihan Berterusan Terus Dari Atomy Korea
 • Perniagaan Kukuh, Berteknologi Tinggi Dan Mendapat Sokongan Dari Pemerintah
 • Sistem Pelan Pemasaran Adil, Samarata Berkonsep Jemaah Dan Saling Bantu Membantu
 • Potensi Residual Income Dan Penjanaan Pendapatan Yang Berterusan Lagi Berpanjangan
 • Satu Perniagaan Multinasional Bintang Lima Yang Boleh DiWariskan
 • Produk Berkualiti Kelas Dunia Harga Murah Dan Mampu
 • Cuma Berkongsi Kelebihan Atomy Dan Mula Meraih Pendapatan
 • Bonus Terus Ke Akaun Bank Mingguan & Dwi Mingguan
 • Anugerah Pencapaian Bernilai Jutaan Ringgit Malaysia Bertaraf Jutawan

Dan sesuatu yang perlu anda tahu ialah ketika ini bilangan pernyertaan keahlian Atomy tidak kurang 250,000 orang setiap bulan dan pada tahun 2018 ini Atomy telah mempunyai lebih 9,000,000 keahlian di 11 buah negara (terbaru adalah Thailand). Di Korea Selatan sendiri lebih 4% warganya adalah ahli Atomy (penduduk Korea dulunya terkenal dengan sikap anti MLM yang kuat dan situasi ini berubah sejak Atomy mula diperkenalkan di pasaran). Kadar pertumbuhan Atomy sekarang ini adalah 30% hingga 40% setahun manakala rangkaian produknya ditambah purata antara 30 ~ 50 jenis setiap tahun. Ini akan menjadikan Atomy satu pasaraya online terbesar di dunia satu hari nanti. Jumlah keahlian Atomy jutaan orang dalam masa yang relatif singkat sebenarnya adalah satu rekod dalam dunia MLM hari ini. Tidak ada syarikat MLM lain yang mempunyai rekod sebegini sebelumnya.

Video berikut yang dikeluarkan tahun 2015 oleh Atomy USA menjelaskannya:

 

 

Sejujurnya soal diri anda, tanyalah kawan anda atau Upline Upline anda dalam apa pun perniagaan yang anda sertai, apakah ada sebuah peluang perniagaan global online dan offline sebenar benarnya, sebuah bisnes tulin, sah, berdaftar dan mendapat kelulusan pemerintah di setiap negara operasinya iaitu di kalangan syarikat gergasi MultiNasional 5 bintang selama ini, apa kah ada syarikat syarikat mega ini pernah menawarkan satu peluang perniagaan produk produk keperluan harian yang 100% keahliannya PERCUMA? Tanyalah sesiapa pun apa kah mungkin ada sebuah syarikat MLM elit antarabangsa setara Amway, Herbalife, Nuskin, Vemma, Monavie, Isagenix dan banyak lagi boleh menjanjikan pendapatan harian mudah sebanyak USD25 (RM100) setiap hari bersamaan USD750 (RM3000) setiap bulan dengan hanya ahli perlu berbelanja sekecil RM100 ~ RM150 sahaja (tanpa maintenance bulanan) dan pendapatan anda ini pula boleh menggunung setinggi USD 100,000++ (RM400,000 lebih) sebulan?. Jawapannya sudah jelas..TIDAK ADA melainkan di Atomy!!!

TIADA Pakej Keahlian yang WAJIB anda beli di Atomy sebagaimana di syarikat syarikat MLM lain. TIADA Lot Lot Produk KHUSUS yang MESTI anda bayar untuk menjadi ahli. Atomy lah yang pertama merintis pelan niaga ini kerana Atomy wujud bukan untuk orang orang hebat dan luar biasa, sebaliknya untuk insan insan biasa menjadi luar biasa dengan cara biasa biasa saja. Itulah sebenarnya Visi dan Misi kelahiran Atomy di Korea Selatan, sebuah negara yang penduduk dan pemerintahnya terkenal dengan etika dan disiplin dalam semua urusan hidup. Keunikan serta kebaikan Atomy inilah yang telah menjadikan majoriti rakyat Korea dari dulunya BENCI MLM menjadi SUKA sekarang ini. Korea Selatan yang maju dalam hampir semua aspek, kini selangkah lagi akan mendominasi industri MLM dunia. Dan kesempatan awal yang datang ini perlu lah segera diambil sebaiknya oleh kita di Malaysia. Inilah waktu dan detik terbaik untuk tiap orang dari kita yang mahu memiliki rangkaian niaga ke seluruh dunia pada kos "zero" sahaja tetapi potensi pendapatan sehingga USD 100,000 atau bersamaan RM400,000++ sebulan. Tidak kah ini satu peluang yang amat amat baik untuk kita dan semua orang?.

Teruskan bacaan anda untuk lebih mengenal Atomy terutama produk produk dan sistem Pelan Pemasaran nya sebelum anda kongsi kongsikan perniagaan ini dengan orang lain. Sharing Is Caring. Setelah anda benar benar faham mengenai apa yang boleh anda dapat dari Atomy, anda pasti akan jatuh cinta dengan Atomy dan segera sebarkan link/url website anda di atas (http://duitonline1dunia.com/username) kepada saudara mara, jiran malah sesiapa saja yang anda fikir perlu ikut merebut peluang terbaik ini. Kongsikan peluang baik ini dengan seramai mungkin agar masyarakat kita di Malaysia dapat memperbaiki taraf hidup dan kewangan masing masing. Insyallah niat murni kita akan mendapat imbalan sewajaranya.

Nasihat ikhlas admin, Jangan Lakukan Sesuatu Yang Anda Sendiri Tidak Faham Apa Lagi Mengajak Orang Membuat Sesuatu Yang Anda Sendiri Tidak Tahu Hujung Pangkalnya. Anda tidak akan ke mana akhirnya. Kerana itu peruntukkan masa yang mencukupi bagi membaca semua penjelasan di dalam laman ini, InsyaAllah, anda akan menjadi insan hebat jua akhirnya kerana Atomy dicipta untuk insan insan kerdil yang biasa biasa saja untuk menjadi hebat dan luar biasa. Malah team kami di Atomy akan memberikan yang terbaik buat anda demi kejayaan bersama.

Salam sukses!!!

 

PERATURAN DAN ARAHAN MENGGUNA LAMAN INI  (WAJIB BACA & IKUTI)

1. Sila lengkapkan borang UPGRADE VIP dengan maklumat peribadi anda yang sebenar seperti dalam ic (kecuali alamat harus ikut alamat semasa)

2. Semua maklumat peribadi di page PROFILE WAJIB DIISI LENGKAP kerana maklumat ini akan digunakan admin atau penaja anda untuk proses mendaftar anda di website rasmi syarikat, www.atomy.com/my bagi mendapatkan ID No & Kata Laluan secepat mungkin agar anda dapat akses ke website rasmi koperat Atomy serta mengesahkan keahlian anda (percuma). Pihak admin berhak membatalkan anda dari terus mengguna laman ini jika didapati info yang diberi tidak betul/lengkap malah link peribadi anda juga tidak akan diaktifkan kerananya.  Maka pastikan maklumat peribadi anda dilengkapkan sewajarnya.

3. Link/URL atau web replika peribadi anda di atas hanya akan diaktifkan setelah anda juga mengisi Borang UpGrade dengan lengkap dan patuhi arahan yang diberi di "page" UpGrade VIP berkenaan. Bagi yang memenuhi syarat, link/url anda akan diaktifkan dalam tempoh masa 24 jam dari waktu anda kirim Borang UpGrade VIP.

4. Tidak dibenarkan mengiklan link/URL atau web replika anda dimana mana laman web iklan, blog, forum dan sebagainya di ruang internet secara terbuka atas nama atau topik Atomy. Pihak admin berhak membatalkan keahlian anda jika peraturan ini gagal dipatuhi. Jangan sesekali mengiklankan link anda dalam mana mana group social media ahli Atomy yang bukan dari kumpulan ini atau mana mana group social media yang diwujudkan khusus untuk perniagaan lain. Berpromosilah secara beretika. Elakkan SPAM dan jangan menyakiti pihak lain yang juga menjalankan perniagaan. Anda masih boleh iklankan link anda selagi ayat promosi anda tidak dikaitkan dengan perkataan Atomy (sila rujuk page Bantuan Promosi)

6. Jika anda telah mendaftar Atomy dengan kumpulan atau penaja lain sebelumnya iaitu penaja yang bukan dalam rangkaian kumpulan ini, dan ID No Keahlian Atomy anda tidak didapati dalam data base Team Atomy kumpulan ini, web peribadi anda tidak akan diaktifkan atau akan dibatalkan dan selamanya anda tidak dibenarkan mengguna kemudahan yang kumpulan ini sediakan walau atas apa alasan jua. Pihak admin berhak meminta No ID anda jika perlu untuk tujuan pengesahan atau link anda tidak akan diaktifkan. Oleh itu pastikan anda tidak tersalah mendaftar dan tidak sewenang wenangnya memberi maklumat peribadi anda ke pihak lain yang anda tidak pasti jika ingin menggunakan kemudahan tersedia ini.

7. Admin serius untuk membantu seramai mungkin orang termasuk anda agar mendapat manfaat dari satu peluang terbaru yang sangat menyakinkan ini, satu platform menjana pendapatan paling termudah dan termurah serta 100% sah serta tulin, setidaknya untuk mengurangi beban kewangan orang ramai serta anda dan admin amat mengalu ngalukan sesiapa pun yang bercadang membina kerjaya tetap di Atomy. Untuk itu laman ini akan sentiasa dipantau sebaiknya dan dikemaskini dengan maklumat maklumat dan tips yang berkaitan dari masa ke semasa. Semua ahli perlu menjaga tertib dan mematuhi arahan yang dinyatakan.

8. Sila semak email anda (periksa juga SPAM box) selepas mendaftar untuk dapatkan arahan selanjutnya termasuklah maklumat penaja anda serta no hp penaja agar anda boleh berkomunikasi terus dengannya jika anda perlukan apa apa bantuan. Tanggungjawab penaja untuk sentiasa membantu dan membimbing anda selain sokongan berterusan yang anda akan dapat dari admin.

Kongsi dan sebarkan link anda ke seramai mungkin kawan dan prospek yang anda mahu. Cuma kirim link/url anda itu kepada mereka dan biarkan laman ini menjalankan tugas penjelasan bagi pihak anda. Dan dari masa ke semasa pihak kami juga akan melakukan follow up bagi pihak anda. Untuk kesan dan respond (conversion) yang lebih baik, anda dinasihatkan sms, whatsapp atau hubungi dan bercakap dengan prospek yang mendaftar melaui link anda tentang kehebatan Atomy ini. Ini penting untuk wujudkan kepercayaan dan keyakinan prospek kepada anda.

 

INDIKATOR MENGUKUR KOMITMEN & USAHA ANDA DALAM PERNIAGAAN INI?

Jika HITS anda (rujuk page ini di atas sekali) masih menunjukkan angka 0, jelas anda langsung tidak berusaha apa apa. Jika hits anda 1 ~ 100, usaha anda tersangat kurang, jika hits anda 100 ~ 500, anda telah mula berusaha, jika hits anda 1000 ~ 5000 ke atas, anda dikira banyak berusaha dan berpotensi besar untuk berjaya dan jika hits anda 10,000 atau ke atas, anda memang kuat berusaha dan berpeluang sangat besar untuk berjaya lebih cepat. Jadikan hits ini kayu ukur komitmen anda. Lebih banyak anda share dan kirim website/link/url www.duitonline1dunia.com/username kepada kawan, rakan dan prospek, akan lebih tinggi angka hits anda. Sertai Group WhatApp Atomy utk info lebih lengkap!

 

 

Sila klik tombol LOG OUT setiap kali anda sudah selesai membaca di laman ini.

Selamat maju jaya dan sukses selalu untuk anda !!

Admin
DuitOnline1Dunia.Com

 

 

PERINGATAN: Bahan bahan dan material di dalam laman ini adalah hak milik DuitOnline1Dunia.Com untuk kegunaan dan manfaat ahli ahli yang berdaftar saja. Dilarang menyalin, mencetak atau mengeluarkan semula bahan bahan dan meterial berkenaan dalam apa bentuk jua melainkan dengan izin dan kebenaran dari pemilik DuitOnline1Dunia.Com

Jika anda tidak berminat dengan peluang yang ditawarkan dan tidak mahu terus menerima email pemberitahuan dari pihak DuitOnline1Dunia.Com ,sila maklumkan ke admin dengan mengisi Borang Hubungi Admin dengan mesej "REMOVE ME" bersertakan USER NAME anda. Pihak admin akan BATALKAN akaun anda dalam tempoh 24 jam tanpa sebarang notis lagi.

DuitOnline1Dunia.com © 2018