DuitOnline1Dunia.com

BERITA

TERKINI TAHUN 2018

1. Berita dari CEO Atomy menyebut bahawa Ibu Pejabat Atomy Indonesia di Jakarta telah pun siap direnovasi. Jangkaan Pelancaran Atomy Indonesia adalah suku akhir tahun 2018 ini. Jika anda mempunyai saudara mara, kenalan atau kontak bisnes di Indonesia, sekarang adalah masanya until and kongsikan peluang baik Atomy ini dengan mereka untuk lebarkan lagi rangkaian niaga and ke seberang laut until potensi pendapatan/bonus yang lebih besar.

2. Banyak lagi produk produk "HOT" dari Atomy yang bakal masuk pasaran Malaysia. Artinya lebih banyak pilihan membeli belah sambil buat duit untuk rakyat Malaysia. Produk produk yang dinantikan terutamanya supplement untuk lelaki wanita dewasa seperti Saw Palmetto, Hong Sam Dan (Ginseng merah Korea), HemoHIM dan lain lain dimaklumkan akan berada di pasaran Malaysia menjelang Jun 2018 sebaik mendapat kelulusan KKM dan JAKIM. 

[ Fri,12,Jan,2018 ]

ATOMY CHANNEL TV/VIDEO DILANCAR!

[ Sun,12,Nov,2017 ]

SELAMAT MENYAMBUT IDUL FITRI

 

[ Wed,28,Jun,2017 ]

BILANGAN ATOMY CENTRE DI MALAYSIA KINI 135 BUAH

Lebih kurang 6 bulan Atomy Malaysia dilancarkan, kini jumlah Training Center di seluruh Malaysia sudah bertambah ke 135 buah. Ianya bertambah dari masa ke semasa. Bagi anda di Melaka bolehlah memilih atau berurusan dengan Melaka Amanah Centre (milik Datin Dr Aisyah) dan yang di sekitar KL atau Selangor, digalakkan memilih atau berurusan dengan Melawati Persona Centre (milik Pn Zaharah) untuk mendapatkan kerjasama dan support yang baik.

Jika anda masih buntu atau keliru tentang pemilihan serta penukaran Atomy Training Centre, misalnya mahu tukarkan ke Training Center berdekatan tempat tinggal anda, bolehlah hubungi/whatsapp ke 0146779856 untuk dapatkan bantuan.

Terima kasih

[ Sat,20,May,2017 ]

KELEBIHAN MEMULAKAN DENGAN 300K PV

Jika anda tidak sekadar mahu berjimat perbelanjaan barangan keperluan harian di Atomy, malah juga serius mahu menjana pendapatan lumayan (andai anda ada sedikit modal), mulakan dengan membuat belian produk produk keperluan anda minima 300K PV secepat mungkin. Ini adalah langkah yang paling bijak sebagai ahli Atomy kerana:

a. Bila PV Peribadi anda sudah 300K, setiap pairing yang terjadi, anda akan mendapat dalam anggaran RM270 General Bonus dan bukan RM92 (jika PV Peribadi anda di bawah 300K). Jika hari hari berlaku pairing, bermakna sebulan anda mendapat bonus dalam anggaran RM8,000, bukan cuma dalam anggaran RM3,000 saja.

b. Tanpa mempunyai PV Peribadi terkumpul 700K (salah satu syarat kelayakan untuk mencapai status Special Agen), cukup dengan 300K ini saja, anda juga masih boleh mencapai status Special Agen (alternatif kedua). Ini boleh anda capai dengan cara memastikan belian kumpulan "weaker leg" anda dalam tempoh sebulan, terkumpul minima 1.4 juta GPV. Maka walau pun anda kekurangan modal tetapi mahu mencapai status lebih tinggi, pastikan setidaknya PV Peribadi anda 300K dan GPV dalam tempoh sebulan mencapai sekurng kurangnya 1.4 juta, tak perlu pun anda berbelanja 700K PV.

c.Bila anda sudah berstatus Special Agen (walau pun PV Peribadi cuma 300K), anda boleh pula mendapat bonus pairing harian lebih besar iaitu dalam anggaran RM550 dan bukan lagi RM270 sehari seperti sebelumnya. Ini akan berlaku bila GPV kiri dan kanan kumpulan anda sudah mencecah 700K yang berarti potensi pendapatan pairing anda saja sebulan boleh menjengah RM16,000 lebih (tidak lagi RM8,000)

d. Special Agen adalah salah satu syarat asas untuk melayakkan anda mendaki Rank Sales Master dan layak pula mendapat bonus kedua iaitu Master Bonus iaitu apabila GPV terkumpul kumpulan anda di kiri dan kanan dalam tempoh 15 hari mencecah 2.5 juta. Dengan kata lain dengan 300K saja PV Peribadi, anda boleh mencapai pangkat Sales Master dan seterusnya mendapat lagi tambahan Bonus Master dalam anggaran RM6,000 ~ RM8,000 sebulan. Jika dikumpulkan kedua dua Bonus Pairing & Bonus Master, potensi pendapatan sebulan yang anda boleh dapat kini ialah lebih RM20,000 sebulan, dan anda hanya mulakan dengan 300K PV Pembelian Peribadi.

Siapa cakap 700K Pembelian Peribadi saja boleh melayakkan Sales Master dan mendapat pendapatan lebih RM20,000 sebulan?. Nah...untuk lebih menguntungkan, mulakan dengan 300K ini secepatnya!!!.

[ Sun,19,Feb,2017 ]

PEMILIHAN ATOMY TRAINING CENTER

Setiap penaja/sponsor yang mahu mendaftar ahli baru di website syarikat, sebaiknya terus memilih Atomy Training Center yang paling berdekatan dengan lokasi/alamat bakal ahli berkenaan. tidak perlu lagi pilih "default" Atomy Malaysia Center. Ini untuk memudahkan lagi bakal ahli baru tersebut berurusan nanti terutama bila mereka mahu membuat belian produk atau mahu hadiri sesi latihan yang dianjurkan oleh syarikat mahu pun oleh pemilik center berdekatan.

Ahli baru yang sudah diverifikasi akaun mereka kemudiannya boleh berurusan dengan center yang telah ditentukan oleh penaja. Penukaran center boleh dilakukan sendiri oleh ahli kemudian iaitu di bahagian Edit My Account dalam backoffice ahli jika mereka merasa perlu menukar center baru atas sebab sebab tertentu. Dinasihatkan setiap ahli hanya berurusan dengan center berkenaan setelah penetapan center ini selesai dilakukan. Jika tidak, jangan berurusan dulu dengan mana mana center sehingga ianya dilakukan. Ini untuk elakkan perkara perkara yang tidak diingini berlaku serta demi kebaikan ahli itu sendiri.

Jika anda atau mana mana ahli belum melakukan penetapan center (ikut pilihan masing masing), maka pihak pemilik Atomy Center berhak menolak mana mana bantuan yang diminta oleh ahli tersebut (terutamanya ahli yang bukan berada di bawah jaringannya) kerana pemilik center tidak akan mendapat apa apa faedah diatas bantuan yang diberikan kepada ahli itu KECUALI penetapan (setting) center telah dilakukan, dan dalam situasi ini pemilik center akan mendapat faedah 6% komisyen dari belian produk yang dibuat oleh ahli tersebut (walau pun ahli itu bukan dalam jaringan pemilik center). Procedure dan peraturan begini dibuat oleh pihak syarikat demi WIN WIN SITUATION antara ahli dengan pemilik center dan ia suatu peraturan yang sangat baik untuk mewujudkan kerjasama dan saling bantu membantu.

Bila pemilihan center yang berdekatan lokasi telah dibuat, setiap ahli boleh buat belian produk melalui Atomy Shopping Mall dalam backoffice akaun masing masing dan ahli boleh alamatkan penghantaran produk produk ke alamat center berdekatan jika mahu menjimatkan kos penghantaran (tidak perlu bayar shipping cost). Bila produk telah sampai (boleh rujuk ke Shipping Tracking No dalam backoffice), ahli boleh mengambilnya di center berkenaan. Ia menjimatkan.

Disarankan juga mana mana ahli Atomy yang sudah memiliki ID No Keahlian tidak membawa calon bakal ahli baru yang belum didaftarkan (mereka yang belum mendapat ID No Keahlian) ke mana mana center Atomy. Dapatkan dulu ID No Keahlian kepada bakal ahli tersebut serta tetapkan center, kemudian barulah mereka ini dibawa dan diperkenalkan kepada pemilik center.

Jika ini dapat diikuti, segalanya nanti akan berjalan dengan lancar demi untuk kebaikan diri dan semua pihak.

* Dalam tempoh 3 bulan beroperasi di Malaysia, Atomy kini sudah mempunyai lebih 60 buah center di seluruh Malaysia dan jumlah ini akan bertambah dengan drastiknya hinggalah setiap daerah dan pekan pekan kecil di seluruh negara ini kelak akan mempunyai Atomy Training Center. Masa depan perniagaan mega ini amat memberangsangkan sekali.

[ Sun,19,Feb,2017 ]

INGATAN PENTING!!!

Pihak admin tidak akan aktifkan mana mana akaun ahli yang mempunyai ciri ciri berikut:

a. Menggguna User Name yang mempunyai nama "atomy" atau nama nama yang berunsur tidak elok, lucah atau yang membawa pengertian atau gambaran buruk dan negatif.

b. Maklumat peribadi yang diisi tidak lengkap seperti nama, alamat, no ic, email, nombor hp dan lain lain seperti yang diwajibkan.

c. Maklumat peribadi yang meragukan dan tidak munasabah seperti nombor ic, tarikh lahir, alamat dan sebagainya.

Jika anda dapati link anda masih juga tidak aktif selepas mengisi borang upgrade, sila semak kembali dan buat koreksi serta maklumkan ke admin selepas ianya telah diperbetulkan. Link anda tidak akan diaktifkan jika gagal ikuti arahan yang diberi.

Harap maklum

[ Sun,12,Feb,2017 ]

PENTING! WAJIB BACA INFO DI TOMBOL FAQ SOALAN LAZIM

Semua ahli dinasihatkan membaca dulu semua maklumat Soalan Lazim di tombol FAQ SOALAN LAZIM di sebelah kiri laman ini sebelum anda bertanya apa apa soalan kepada admin atau penaja anda. Ini kerana sebahagian besar soalan kebiasaan telah pun dijawab di page Soalan Lazim ini kecuali masalah dan persoalan anda tidak disebutkan disini. Ini untuk elakkan ahli bertanya soalan yang sama berulang kali dan membazirkan masa semua pihak.

[ Wed,08,Feb,2017 ]

ATOMY AUSTRALIA, INDIA, BRAZIL, RUSSIA & COLOMBIA

Atomy has now opened its door to residents of Australia, India, Brazil, Russia and Colombia to sign up as an Atomy customers. If you are a citizen of one of these countries, please contact the person who brought you to this page to get the sponsor ID Number & Guest Password, so you can login to Atomy official website & join as a pioneer Atomy members in your country. You will get your Atomy ID Number & Password within less than 24 hours and can continue to build your Atomy network anywhere including within your own country.

 Just follow Registration Steps below:

a. Go to www.atomy.kr

b. Click the LOGIN button

c. Enter the ID number and Guest Password, and click the LOGIN button

d. Click the JOIN button

e. Click the JOIN button below FOREIGNERS LIVING ABROAD

f. You must agree to the Membership Terms and Conditions. Check an AGREE box and click an I AGREE button.

g. In the Registration Form, begin with selecting your nationality. Then complete all the information marked *.

h. Tick I AGREE box after the form has been filled out.

i. Click the CONFIRM button

j. Enter the Sponsor ID Number in the box next to SPONSOR & Click the SEARCH button

k. Check and verify to ensure SPONSOR NAME is correct before go to the next steps.

l. Continue the next registration processes until you get your ID NO & Password. Print screen or save your Atomy account registration informations because you need them for your account verification purpose with the company.

m. Check your email (including SPAM box) and follow the next instructions otherwise email admin or your immediate sponsor for further assistance.

[ Tue,07,Feb,2017 ]

PELANCARAN LAMAN DUITONLINE1DUNIA.COM PADA 11 FEB 2017

Sila beri perhatian bahawa laman web support www.duitonline1dunia.com ini hanya akan mula dilancarkan pada 11 Feb 2017. Sesiapa yang mendaftar sebelum tarikh yang dinyatakan dan telah mengikut arahan UpGrade yang dinyatakan, link www.duitonline1dunia.com/user_name masing masing hanya akan diaktifkan pada hari atau selepas tarikh yang tersebut di atas.

Harap maklum & terima kasih atas sokongan anda.

[ Sun,05,Feb,2017 ]


Halaman 1

DuitOnline1Dunia.com © 2018