DuitOnline1Dunia.com

PRODUK ATOMY

Matlamat Atomy adalah untuk menyediakan keperluan rakyat. Atomy membekalkan pelbagai rangkaian produk keperluan harian rakyat yang berkualiti pada harga relatif murah demi kebajikan ramai meliputi kesihatan, sosial dan juga ekonomi. Antara ratusan produk itu merangkumi pelbagai katogeri iaitu Penjagaan Kesihatan (Health Care), Penjagaan Kulit (Skin Care), Solekan (Make Up), Penjagaan Bibir (Lip Care), Penjagaan Oral (Oral Care), Penjagaan Rambut & Tubuh (Hair & Body Care), Penjagaan Tangan (Hand Care), Produk Keperluan Rumah (Home Care), Makanan & Minuman (Food & Drinks), Makanan Tambahan (Food Supplement) dan banyak lagi.

Ketika ini Atomy Shopping Mall mempunyai lebih 150 jenis produk dan syarikat merancang menambah bilangan produk jenama Atomy antara 30 hingga 50 jenis setahun tanpa berkompromi tentang kualiti dan harga. Ini jelas dari motto Atomy iaitu "Absolute Quality & Absolute Price". Sasaran Atomy adalah untuk menjadi mini market atau pasaraya online yang menjual berbagai produk ekslusif keperluan harian jenama Atomy ke seluruh penjuru dunia.

 

Berbelanja di Atomy tidak saja menjimatkan malah mendapat produk produk yang kualitinya tidak perlu diragui lagi selain pengguna dapat menjana pendapatan tambahan untuk memperbaiki taraf sosial dan kewangan diri serta keluarga. Ini tidak boleh diperolehi di luar sana bila membeli di kedai kedai, mini market, pasaraya mahu pun online mall lain seperti Lazada, Amazon, Lelong dan banyak lagi. Pengguna hanya perlu mengubah tabiat berbelanja mereka dengan membeli keperluan harian mereka di Atomy untuk mendapatkan keuntungan dan faedah yang ada di Atomy. Ianya tidak saja menjimatkan malah dapat menjana sumber pendapatan baru tanpa sebarang bebanan atau tekanan.

Dengan jaminan "100% Money Back Guarantee" dari Atomy, pengguna tidak perlu risau dan ragu untuk berbelanja di Atomy kerana mereka boleh menuntut wang kembali jika produk yang dibeli tidak memberi manfaat sebagaimana yang dinyatakan. Ini adalah bukti bahawa Atomy amat yakin dengan kualiti produk mereka.

Setiap produk Atomy akan mempunyai nilai PV (Purchase Value) masing masing dan kiraan komisyen atau bonus adalah berdasarkan PV produk ini. Satu yang perlu difahami ialah lebih banyak anda membeli produk, lebih murah produk berkenaan tetapi nilai PV nya tetap sama. Untuk ahli ahli yang mahu berniaga atau berjualan, pembelian dalam kuantiti yang banyak pasti akan menyumbangkan lebih keuntungan runcit.

Setiap ahli yang berbelanja di Atomy akan mendapat PV masing masing (personal PV) dan PV ini akan terkumpul (accumulate) dan tidak akan lupus. PV peribadi ini lah akan menjadi penentu asas berapa banyak (maksima) bonus yang ia layak dapat dalam sehari atau sebulan.

Sebagai contoh, dengan membeli beberapa Set Berus Gigi Atomy dan Atomy Tooth Paste bernilai 10.000 PV atau membeli 4 unit BB Cream, ia umpama lesen untuk kelayakan Bonus General harian USD 25 (RM100) atau bersamaan USD 750 (RM3,000) sebulan. Dan bila PV peribadi sudah terkumpul 300,000, had bonus harian bertambah ke USD75 (RM300) sehari atau bersamaan USD 2,250 (RM9,000) sebulan (angka dalam RM adalah anggaran bergantung kepada kadar tukaran semasa wang asing)

Memandangkan banyak produk produk keperluan peribadi harian serta keluarga terdapat di Atomy, berarti ahli ahli dan orang ramai tidak hanya akan membeli produk seperti berus dan ubat gigi semata mata malah banyak produk produk kegunaan harian lain yang semuanya berkualiti dunia akan dibeli. Dan ini dengan cepat akan meningkatkan PV peribadi dan secara tidak langsung ikut menggandakan peningkatan dalam GPV (PV kumpulan)  dan seterusnya nilai bonus ahli masing masing (hal ini akan diperhalusi dalam topik Pelan Pemasaran).

 

CARA UNTUK MEMBELI ATAU MENDAPATKAN PRODUK ATOMY

1. Sila ke website koperat Atomy www.atomy.com

2. "Scroll down" ke bawah laman berkenaan dan pilih negara anda di "drop down menu" di sebelah kanan, anda akan dibawa ke laman Atomy Shopping Mall mengikut negara anda. Untuk Malaysia, anda akan dibawa ke link laman Atomy Malaysia www.atomy.com/my 

3. Klik tombil LOGIN

4. Masukkan ID No Keahlian & Kata Laluan ke dalam ruang yang disediakan (jangan taip huruf S di ruang No ID, cukup taip angka saja). Login hanya anda boleh lakukan jika telah mendapat ID No, Kata Laluan dan akaun anda telah disahkan (verified) oleh pengurusan syarikat (PERCUMA).

5. Klik tombol SHOPPING MALL. Di mall ini anda boleh tengok dan tinjau produk produk yang ada. Cuma klik gambar produk untuk baca maklumat produk, harganya, nilai PV serta apa saja yang berkaitan dengan produk berkenaan. Mana mana produk yang anda berkenan untuk beli, rekodkan nombor kod (code number) produk berkenaan. Jika ada 5 jenis produk yang anda berkenan dan mahu beli, catatkan no kod ke semua produk berkenaan.

6. Klik tombol QUICK SHOP di sebelah kanan laman berkenaan untuk buat pesanan produk secara cepat.

7. Masukkan Kod No produk yang anda catatkan tadi di kotak PRODUCT CODE dan klik tombol SEARCH. Nama produk akan dipamirkan secara automatik. Kemudian tentukan kuantiti produk yang anda mahu beli. Klik + untuk tambah kuantiti ikut yang anda mahu. Kemudian harga, PV dan jumlah harga semua produk yang anda mahu beli itu akan dipamir secara automatik juga

8. Ulangi langkah 7 untuk produk lain lain. Secara default borang itu hanya mempamirkan ruangan untuk diisi 3 jenis produk saja. Jika bilangan produk lebih dari 3 jenis, klik tombol + ADD untuk tambah ruang mengikut bilangan produk yang anda mahu beli. Jika 5 jenis, klik tombol + ADD untuk menjadikan ruang berkenaan 5 supaya anda dapat masukkan kelima lima kod produk yang anda mahu beli. Selesai anda masukkan semua kod produk, anda boleh semak jumlah harga semua produk produk berkenaan, kos kiriman pos serta jumlah keseluruhan yang perlu anda bayar kepada syarikat.

9. Setelah anda berpuas hati, lengkapkan borang CUSTOMER INFORMATION yang tersedia. Pastikan Nama Anda (Name), Tarikh Pembelian ditentukan (Date Of Purchase), No Telefon Bimbit (Mobile), Alamat (Address), Email diisi betul. Ruangan Pengirim (Sender) cuma taipkan nama anda sendiri. Jangan lupa juga tandakan kotak di sebelah perkataan " I Agree To Receive Payment Confirmation Email" iaitu persetujuan anda membenarkan syarikat mengirim email maklumat pembayaran yang perlu anda buat.

10. Kemudian lengkapkan juga borang di SHIPPING INFORMATION iaitu maklumat kepada siapa dan ke mana produk yang anda beli itu mahu dihantar. Ini kerana kadang kadang pembelian dibuat untuk orang lain di alamat berbeza. terutamanya jika anda mahu jual produk produk tersebut kepada orang lain (mereka membayar kepada anda harga pasaran), dan untungnya anda mendapat tunai. Penghantaran produk diuruskan oleh syarikat. Anda cuma pastikan semua maklumat yang bertanda * diisi dengan betul seperti Nama Penerima (Recipent Name), No Telefon Bimbit (Mobile), Alamat Lengkap (Complete Address), Poscode (Postal Code), Bandar (City), serta Negeri (State). Ruangan "Memo For Delivery" boleh dicatatkan apa yang anda fikir perlu atau biarkan kosong saja.

11. Klik Tombol CONTINUE

12. Anda kemudiannya anda akan dibawa ke page PAYMENT (Bayaran) dimana anda boleh pilih kaedah bayaran samada BANK TRANFER atau CASH ON DELIVERY (COD) dan arahan bayaran diberi mengikut kaedah bayaran yang anda pilih. Harga yang dinyatakan di page ini adalah termasuk kos penghantaran (shipping fee).

13. Semak belian dan jumlah pembayaran yang perlu dibuat sekali lagi dan jika setuju, klik tombol NEXT

13. Sistem kemudiannya akan pamirkan NO ORDER atau INVOICE ORDER. Simpan atau Save Invoice ini untuk rujukan kerana anda selanjutnya perlu membuat bayaran ke akaun bank syarikat. Sila rujuk Invoice untuk dapatkan No Akaun Bank Syarikat, iaitu ATOMY MALAYSIA SDN BHD, AKAUN BANK UOB (United Oversea Bank), NO AKAUN 1063032471

 

CARA UNTUK MEMBUAT BAYARAN KE AKAUN BANK ATOMY

Kaedah bayaran buat permulaan ini hanyalah Online Banking Tranfer secara manual atau pilihan COD (Cash On Delivery). Pembayaran mengguna kad kredit, kad debit dan lain lain payment processor akan dimulai pada bulan March 2017 iaitu setelah Atomy Shopping Cart diintegrasikan dengan payment gateway seperti authorize.net atau iPay88. Beberapa pilihan bank mungkin akan disediakan kemudian untuk memudahkan transaksi dibuat berbanding ketika ini dimana bayaran perlu dibuat secara Internet Banking Transfer atau COD (bayar ketika barang diterima)

Anda perlu ada akaun bank perbankan internet seperti CIMB CLICK, MAYBANK2U dan lain lain untuk buat bayaran. Sila lakukan pemindahan wang yang mencukupi mengikut jumlah yang tercatat di Invoice Order. Sila pilih kaedah INSTANT TRANSFER jika anda membuat pemindahan dari bank berbeza selain UOB agar bayaran anda itu sampai ke pihak syarikat pada hari yang sama (untuk elakkan floating jika memilih kaedah biasa dimana wang cuma akan sampai kepada syarikat selepas beberapa hari). PASTIKAN anda letakkan ORDER NO (rujuk Invoce Order) di ruang RECIPENT DETAILS sewaktu melakukan transaksi, Ini penting agar pihak syarikat tahu itu bayaran dari anda untuk pesanan produk bagi Invoice berkenaan. Gagal melakukan ini, pembelian anda mungkin tertangguh atau akhirnya terbatal dengan sendirinya dan anda terpaksa menunggu untuk mendapatkan wang anda kembali selain anda terpaksa mengulangi kembali proses pembelian tersebut.

 

PILIHAN UNTUK ELAKKAN BAYAR KOS PENGHANTARAN / SHIPPING COST

Untuk dapatkan penjimatan iaitu mengelak dari membayar "charge" atau kos penghantaran pos, ada 2 pilihan yang boleh dibuat:

1. Belian mestilah berjumlah lebih RM290 dalam satu invoice. Jika perbelanjaan melebihi jumlah ini, barang akan dikirim ke alamat pembeli tanpa kos penghantaran/pos. Anda dinasihatkan merancang pembelian untuk dapatkan penjimatan maksima.

2. Penghantaran produk anda ke alamat Atomy Training Center yang berdekatan dengan lokasi anda. Ini anda perlu tentukan semasa mengisi borang bahagian SHIPPING INFORMATION. Anda hanya perlu mengambil sendiri produk di Center berkenaan bila ianya sampai. Bagaimana pun anda perlu membuat setting pemilihan center ini di bahagian Edit Account dalam backoffice akaun Atomy anda dulu sebelum menggunakan alamat center berkenaan untuk penghantaran produk anda.

 

MENYEMAK STATUS PENGHANTARAN PRODUK (SHIPPING TRACKING NO)

Produk akan dikirim oleh syarikat melalui perkhidmatan kurier GDex terus ke alamat pembeli. Pembeli di sekitar Lembah Kelang & Kuala Lumpur serta Selangor akan terima produk dalam masa 3 hari bekerja dari tarikh pembayaran dibuat. Pembeli di lain lain kawasan di Semenanjung akan terima produk dalam masa 5 hari bekerja manakala untuk pembeli di Sabah & Sarawak akan mendapat barangan mereka dalam tempoh 7 hari bekerja.

Untuk menyemak status atau progres produk yang anda beli itu, samada belum dikirim, sudah dikirim atau di mana produk berkenaan berada ketika itu, ikuti langkah berikut:

1. Login ke backoffice akaun di website rasmi Atomy (seperti yang dijelaskan sebelumnya)

2. Klik tombol SHOPPING MALL

3. Klik tombol TRACK MY ORDERS di kanan laman berkenaan. Dari situ anda akan boleh menyemak progress penghantaran produk yang anda beli.

 

PERKARA PENTING YANG SERING KITA SEMUA ABAIKAN 

Andainya anda atau keluarga anda mengguna sebahagian barang barang keperluan harian berikut di rumah anda selama ini, maka anda kini akan boleh BERJIMAT SAKAN malah tidak mustahil dapat menjadi KAYA RAYA dengan cara paling santai saja, hanya sekadar sebagai pengguna. Tidak perlu lagi pening pening kepala keluarkan duit yang banyak sebagai modal hanya kerana mahu buat bisnes online atau offline yang kebanyakannya sekadar menjual propaganda dan janji janji manis saja.

(1) Berus Gigi (2) Ubat Gigi (3) Shampoo Rambut (4) Hair Conditioner (5) Sabun/Gel Mandian (6) Pencuci Muka (7) Cairan Pencuci Pakaian (8) Pelembut/Pewangi Pakaian (9) Cecair Pencuci Pinggan Mangkok (10) Kosmetik & Solekan (11) Set Penjagaan Kulit & Kecantikan (12) Supplement Kesihatan & Vitamin (13) HemoHIM Anti Kanser (14) Aneka Makanan/Minuman (15) Pakaian Dalam Lelaki Wanita (16) Pelbagai Keperluan Rumah & Dapur (17) Tuala & Aksesori Wanita (18) Handphone/Aksesori (19) Lain Lain

Cuba tanya diri anda sendiri, pernah atau tidak anda menghitung berapa banyak duit yang anda keluarkan tiap tiap minggu atau bulan untuk membeli pelbagai barangan keperluan harian untuk diri dan keluarga?. Sudah tentu ratusan Ringgit Malaysia lebih sebulan atau tidak mustahil sesetengah individu atau keluarga terpaksa berbelanja ribuan Ringgit Malaysia setiap bulan bagi mendapatkan barangan keperluan berkenaan. Betul tak?.

Bukan diri anda saja malah anggota keluarga anda, saudara mara anda yang lain juga terpaksa berbelanja untuk barangan keperluan harian masing masing. Begitu juga jiran jiran di sebelah rumah anda, rakan sekerja malah siapa saja yang hidup di dunia ini terpaksa berbelanja sejumlah wang tertentu untuk membeli barangan keperluan harian mereka biar apa juga kondisi kewangan mereka. Setuju kan?

Lazimnya anda atau ramai yang lain berbelanja dan membeli barangan keperluan di kedai kedai runcit berdekatan, di 7 Eleven, Mart atau dari mana mana pasaraya, mall dan supermarket. Tiap kali berbelanja anda atau mereka yang lain cuma mendapat apa yang telah dibayar iaitu barangan. Paling tidak anda akan mendapat potongan harga dan diskaun, tawaran diskaun semasa atau kupon kupon berkonsep point untuk tukaran barangan percuma. Tapi saya yakin dan pasti anda tidak pun pernah mendapat duit tunai atau "cash bonus" yang berterusan dari premis premis tersebut walau pun anda tidak pernah berhenti membeli dan setia berbelanja di premis berkenaan. Betul tak?

Tidak cuma itu. Kebanyakan barangan yang anda beli selama ini berkemungkinan besar TIDAK ADA JAMINAN PENGEMBALIAN WANG andai kata anda tidak berpuas hati dengan kualiti barangan tersebut (tambahan lagi kalau berbelanja di kedai kedai runcit biasa). Barangkali juga anda pernah membuang barangan yang anda beli selepas beberapa hari kerana ianya tidak dapat dimanfaatkan. Anda terpaksa menanggung rugi kerana tidak dapat menuntut wang kembali disebabkan tiadanya perjanjian MONEY BACK GUARANTEE sewaktu membelinya. Saya percaya ramai yang terpaksa menanggung rugi disebabkan masalah ini.

Tidak kah anda pernah terfikir bahawa anda selama ini sebenarnya telah menghabiskan duit ratusan Ringgit Malaysia tiap tiap bulan untuk keperluan diri dan keluarga dan ini berterusan berlaku bulan demi bulan dan tahun demi tahun tanpa berhenti. Jika RM500 anda habiskan tiap tiap bulan  untuk keperluan diri dan keluarga, bayangkan selama setahun saja (12 bulan), sedar tidak sedar anda sudah berbelanja RM6000 untuk tujuan tersebut dan anda semata mata hanya mendapat barangan sedangkan jika anda seorang PENGGUNA atau PEMBELI YANG BIJAK, duit sebanyak itu sebenarnya boleh menghasilkan PENDAPATAN TAMBAHAN SANTAI SANTAI yang berterusan kepada anda sehingga boleh mencecah RM25,000 setiap bulan yang dikreditkan terus ke akaun bank anda.

Bagimana kalau sudah 3 tahun anda berbelanja RM500 tiap bulan dengan cara anda selama ini?. Tanpa pun anda sedar, anda sudah pun habiskan RM18,000 untuk barangan keperluan anda dan keluarga dan anda tidak pun mendapat walau satu sen pun duit tambahan sedangkan anda sepatutnya sudah pun boleh mendapat PENDAPATAN SAMPINGAN SANTAI SANTAI sehingga boleh menerjah lebih RM400,000 sebulan. Rugi kan? Berbelanja puluhan ribu Ringgit Malaysia selama ini dan anda cuma mendapat produk sahaja walhal anda sewajarnya sudah boleh mendapat duit tambahan puluhan malah ratusan ribu tiap tiap bulan kalau anda menjadikan diri anda sebagai PENGGUNA PINTAR. Adakah anda selesa dan mahu berterusan begini dan kekalkan diri anda sebagai seorang pengguna yang kurang bijak???.

Jangan kan berfikir tentang berbelanja ratusan Ringgit Malaysia sebulan. Walau pun hanya membeli berus dan ubat gigi atau 4 unit BB Cream yang berharga sekitar RM130++ saja pun, anda sudah berpeluang untuk mendapat duit ekstra sehingga RM3000 sebulan malah jumlah ini akan berganda dari bulan ke bulan, tahun ke tahun sehingga tidak mustahil pendapatan tambahan sampingan itu boleh mendaki lebih RM400,000 sebulan dan ianya terus dibayar ke akaun bank anda tiap tiap minggu serta dwi mingguan.

Ini bukan soal PENJIMATAN dan DUIT TAMBAHAN semata mata. Sebaliknya setiap sen duit yang anda bayar itu seharusnya setanding dan senilai dengan produk dan barangan yang anda dapat. Maka barangan yang anda beli itu harus berkualiti hebat dan terjamin, setidaknya setimpal dengan apa yang anda telah keluarkan atau belanjakan. Admin yakin anda mungkin jarang mendapat satu jaminan pasti dari pemilik premis yang anda belanjakan dan jarang mendapat JAMINAN PENGEMBALIAN WANG jika anda tidak berpuas hati tentang penggunaan barangan yang telah anda beli. Sebenarnya anda tidak bijak jika anda mengabaikan perkara ini. Anda tidak cerdik untuk menggunakan hak anda sebagai seorang pengguna. Tidak kah begitu???.

Nah...mulai hari ini anda perlu setidaknya membantu diri sendiri keluar dari kebiasaan lama yang tidak menguntungkan , menjadikan diri anda sebagai pengguna yang kurang bermaklumat kepada seorang pengguna yang bijak lagi pintar. Anda harus tolong diri sendiri, saudara mara mahu pun rakan dan kawan agar semuanya tidak lagi berbelanja secara yang merugikan sebaliknya semuanya harus menjadi SMART CONSUMER. Cukuplah selama ini anda mahu pun mereka mereka yang lain terus berbelanja secara merugikan sedangkan corak, stail dan gaya perbelanjaan anda seharian atau bulanan sehingga sekarang ini, hakikatnya boleh dijimatkan malah mampu menghasilkan pendapatan sampingan yang bukan sedikit jumlahnya buat semua. Hanya ubah tabiat dan amalan lama anda  kepada satu corak perbelanjaan baru TANPA PERLU MENAMBAH BUDGET tetapi boleh mendatangkan kesenangan hidup serta kekayaan buat anda.

Dengan kaedah Pengguna Pintar ini, anda tidak saja berjimat, mendapat produk keperluan harian pelbagai pilihan yang didatangkan dengan jaminan 100% MONEY BACK GUARANTEE, malah berpeluang menjana pendapatan sampingan mingguan dan bulanan yang jumlahnya mungkin tidak pernah anda fikirkan selama ini.

Untuk itu jika anda pasti terdapat sebahagian barangan dalam senarai di atas memang barangan keperluan anda serta keluarga dan anda selama ini sentiasa berbelanja keatasnya untuk keperluan, tidak peduli sekecil mana pun perbelanjaan anda, maka anda WAJIB MEMBUKA MATA & FIKIRAN untuk meneliti dan mengkaji dengan baik bagaimana gergasi ATOMY dari Korea Selatan ini boleh membantu anda serta semua orang dari seorang pelanggan dan pengguna biasa biasa saja kepada seorang insan  yang hebat dan luar biasa tanpa langsung memerah walau satu sen pun wang atau duit poket anda.

 

Matlamat Atomy adalah untuk menyediakan keperluan rakyat. Atomy membekalkan pelbagai rangkaian produk keperluan harian rakyat yang berkualiti pada harga relatif murah demi kebajikan ramai meliputi kesihatan, sosial dan juga ekonomi. Antara ratusan produk itu merangkumi pelbagai katogeri iaitu Penjagaan Kesihatan (Health Care), Penjagaan Kulit (Skin Care), Solekan (Make Up), Penjagaan Bibir (Lip Care), Penjagaan Oral (Oral Care), Penjagaan Rambut & Tubuh (Hair & Body Care), Penjagaan Tangan (Hand Care), Produk Keperluan Rumah (Home Care), Makanan & Minuman (Food & Drinks), Makanan Tambahan (Food Supplement) dan banyak lagi.

 
  
 
(hanya yang telah disahkan keahlian di web rasmi Atomy)
 
 
 
20 PRODUK TERHANGAT ATOMY YANG PALING MENDAPAT SAMBUTAN
 
1. Evening Care Set (Deep Cleanser + Foam Cleanser + Peeling Gel + Peel Off Mask)

Ini adalah produk paling popular. Ini kerana ramai pengguna mendakwa, menggunakan sistem ini untuk beberapa hari saja, sudah dapat lihat perubahan drastik pada wajah mereka. Dengan harga yang murah anda akan mendapat...

a. Deep Cleanser dimana ia mampu mencuci dalam hingga ke pori pori kulit

b. Foam Cleanser dimana kegunaannya untuk mencuci dan menanggalkan kotoran seperti minyak pada kulit

c. Peeling Gel untuk menanggalkan bintil bintil

d. Peel Off Mask berfungsi memelihara kulit dan melindunginya

 

2. Foam Cleanser

Bila anda menggosok produk ini kemuka, anda dapati ianya mampu menanggal bahan asing dan kotoran dari pori pori, cuma cuci muka dengan air suam, lihat dan rasai perbezaan dan kebersihan selepas menggunanya.

 

3. Skin Care 6 System

Ini adalah pakej produk dalam set kedua paling tinggi permintaannya selepas Evening Care 4 Set. Set ini terdiri daripada produk produk berikut...

 a. Toner yang mermberi kesan lembapan pada kulit

b. Eye Cream yang mampu menghilangkan kedutan kulit

c. Essence yang bertindak sebagai agen memelihara dan memupuk kulit

d. Lotion untuk kesan penghidratan

e. Nutrition Cream sebagai agen awet muda dan melambatkan proses penuaan

f. BB Cream untuk memutih dan menghalang kesan buruk sinaran UV (sun block)

 

4. Essence

Rahsia kehebatan produk ini adalah bahan beras perang. Teknologi Kolmar yang tinggi mampu manfaatkan kebaikan beras perang ini secara optima untuk menghasilkan kesan terbaik kepada kulit bagi pengguna produk ini.

 

5. Again Serum

Serum ini berupaya menyelesaikan pelbagai masalah kulit menggunakan campuran unik ekstrak pelbagai herba serta cendawan. Jika kulit anda terlalu kering, Serum ini mampu kembalikan lembapan yang diperlukan.

Lain lain mengikut susunan ialah Hair Conditioner, Dish Detergent, Hair & Body Set, AC Care Special, Body Rich Lotion, Calming Skin, Deep Cleanser, Cafe Arabica, Herbal Treatment Hair Pack, Atomy Tooth Brush, Atomy Men, Herbal Shampoo, HemoHIM, Herb Day Panty Liner dan Color Food Vitamin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kenapa Produk Atomy Luar Biasa? Tonton Video di Bawah:

 

 

Video Panduan Cara Cepat Buat Belian Produk

 

 
 
 
 

DuitOnline1Dunia.com © 2018