DuitOnline1Dunia.com

BANTUAN PROMOSI

Sebelum anda memulakan promosi, WAJIB untuk anda tahu beberapa perkara PENTING mengenai peraturan penajaan (sponsor) di Atomy, bagaimana untuk menyusun downline anda agar network anda kekal terus berkembang dari masa ke semasa dengan cepat dan agar pendapatan bonus anda cepat bertambah.

a. Syarikat Atomy hanya benarkan setiap ID No Keahlian menaja dua orang sahaja. Sebab itu TIADA Bonus Penajaan (sponsoring bonus) dibayar. Jika anda ramai kawan dan kontak atau ingin cepat besarkan network anda, anda boleh menaja ahli ahli baru seramai mungkin mengguna link/url DuitOnline1Dunia.Com milik anda dan mengguna ID No Keahlian downline di bawah anda sebagai penaja untuk mendaftar ahli baru di web syarikat. Memandangkan keahlian Atomy adalah PERCUMA, ini tentulah tidak sukar untuk dilakukan malah semua orang mudah untuk lakukan penajaan kerana tidak ada duit bayaran yang perlu dikeluarkan untuk menyertai Atomy.

b. Untuk mendaftar anda memerlukan ID No Penaja. Oleh itu hubungi orang yang perkenalkan Atomy kepada anda untuk uruskan pendaftaran anda sebagai ahli di website rasmi Atomy. Maklumat Kad Pengenalan/ IC adalah WAJIB untuk proses pendaftaran. Jika tidak pendaftaran di website Atomy tidak dapat dilakukan kerana keperluan memuat naik soft copy kad pengenalan yang disertai bersama Borang Keahlian. 

c. Setelah menjadi ahli Atomy yang sah dan memiliki ID No Keahlian (S1234567), barulah anda boleh menaja dan mendaftar ahli baru (maksima 2 orang) mengguna ID No anda itu. Adalah penting setiap ahli Atomy mempelajari dan mengetahui cara cara untuk mendaftar ahli baru jika mahu sukses dalam perniagaan ini (latihan serta panduan akan disediakan).

d. Setelah anda sah menjadi ahli Atomy, PERTAMA nya pastikan anda membeli apa saja produk yang anda perlukan di Atomy setidaknya untuk mencukupkan 10K PV iaitu syarat minima untuk anda layak overiding GPV pembelian ahli dalam kumpulan anda dan seterusnya mendapat bonus. Hal ini amat PENTING kerana bila ahli ahli atau kumpulan bawahan di kaki kiri dan kanan anda telah membuat belian, anda akan terus layak mendapat GPV serta berkelayakan untuk bonus setiap hari. Jangan tunggu sehingga GPV kumpulan anda terlalu besar dan baru anda membuat belian. Ini boleh menyebabkan Flushing GPV yang besar dan anda sendiri yang rugi (kerana mendapat bonus sedikit walhal anda berhak mendapat lebih dan sekerap mungkin).

e. Bantu lah downline anda sekurang kurangnya di satu kaki (mulai di kaki kiri) dan bina powerline untuk beliau. Dalam sistem pelan pemasaran binari, membina powerline dahulu (satu leg yang besar) adalah penting untuk mendapatkan "synergy" sebelum anda membina kaki kedua (kaki kecil). Ini anda boleh lakukan dengan mengguna ID No ahli ahli bawahan anda untuk menaja ahli baru. Maka penting untuk anda tahu ID No ahli bawahan anda yang belum menaja sesiapa dan masih kekosongan. Setiap ahli sebaiknya lakukan perkara ini (membawa 3 orang minima ahli baru ke dalam powerline) dan dengan sendirinya powerline yang cukup besar akan terbentuk kemudian nanti dari kerjasama ini. 

Tonton Video Panduan Untuk Berjaya Dalam Pelan Binari!

 

BERIKUT ADALAH BEBERAPA LANGKAH YANG PERLU ANDA LAKUKAN UNTUK PROMOSI

 

1. URL WEB PROMOSI MILIK ANDA

>>> http://duitonline1dunia.com/[username] <<<
Pastikan id username anda adalah betul dan apabila anda atau pengunjung melayari web melalui link di atas, akan dipaparkan nama anda sebagai penaja. Gunakan url di atas dalam membuat promosi melalui online. Anda boleh pendekkan url ini di http://tinyurl.com, http://bit.ly, http://ik.my dan sebagainya

 

2. EMAIL PROMOSI

Promosikan link milik anda (web replika) kepada kawan-kawan anda. Cara yang paling berkesan adalah dengan menghantar EMAIL. Gunakan ayat promosi yang menarik untuk menggalakkan penerima email masuk ke laman web promosi anda.

CONTOH EMAIL :

Salam sejahtera.

Peluang bisnes dan jana pendapatan lumayan secara online..

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://duitonline1dunia.com/?id=[username]

Dan capai impian anda bersama kami sekarang juga kerana ia 100% PERCUMA untuk dimulakan.

Terima kasih.

 

3. PROMOSI MELALUI APPLIKASI WHATSAPP, TELEGRAM,VIBER  SMS DLL

Mulakan dengan applikasi SMS, Whatsapp, Telegram, WeChat, Email dan lain lain. Anda tentu mempunyai puluhan malah mungkin ratusan No Hp kawan dan kenalan yang tersimpan dalam hp anda. Mulakan dengan menyebarkan maklumat berkenaan Peluang Baik Atomy ini dengan mereka mereka ini dulu. Anda cuma perlu taip beberapa ayat POWER dan kirimkan ke kawan dan kenalan anda melalui applikasi telekomunikasi yang ada sekarang bersama link/url anda (www.duitonline1dunia.com/username). Link/url anda itu akan mewakili diri anda membicarakan tentang bisnes Atomy kepada mereka sekali pun anda sendiri mungkin tidak tahu menjelaskannya sendiri. Bila kawan/kenalan anda mendaftar di link/url anda, otomatis mereka akan menjadi downline anda.

 

4. PENGIKLANAN DI LAMAN LAMAN POPULAR ONLINE

Ada 2 jenis pengiklanan yang boleh anda lakukan iaitu Iklan Percuma dan Iklan Berbayar. Untuk kesan lebih maksima, utamakan Iklan Berbayar dan pilihlah laman laman web yang tinggi trafik atau ramai pengunjung untuk anda tempah iklan dan letakkan link anda.

Berikut adalah antara senarai laman Iklan Percuma Dan Berbayar paling popular di Malaysia yang boleh anda iklankan perniagaan Atomy anda. Tetapi jangan sebutkan nama syarikat jika anda mahu letakkan pautan link anda dalam iklan berkenaan.

Contoh iklan:

PELUANG DUIT PASIF DENGAN KOSMETIK BUATAN KOREA BERKUALITI & MURAH

Satu perniagaan online berdaya maju tanpa modal join. Miliki empayar perniagaan sebenar dan tulin tanpa sempadan geografi. Kini di puluhan buah negara termasuk Malaysia. Menyusul 3 negara lagi pada tahun ini sebelum ke ratusan negara lain. Rebut peluang awal sebagai pioneer di Malaysia. Bonus auto kiraan harian dibayar terus ke akaun bank setiap minggu.

Layari www.duitonline1dunia.com/atomee untuk mendapatkan No ID Keahlian anda. 100% PERCUMA!

Banyak lagi cara iklan yang anda boleh buat tanpa menyebut perkataan Atomy. Ikut kreativiti masing masing. Ini sekadar satu contoh untuk panduan.

 

a. Pautan ke laman laman iklan percuma/berbayar di Malaysia

b. Pautan ke laman laman forum di Malaysia 

c. Pautan ke majalah majalah online di Malaysia

d. Pautan ke surat khabar surat kabar online di Malaysia

e. Pautan ke portal portal iklan di Malaysia

f. Pautan ke laman laman iklan percuma di Indonesia

g. Pautan ke laman laman forum bisnes Indonesia

h. Pautan ke surat khabar surat khabar online di Indonesia

i. Pautan ke majalah majalah online di Indonesia

 

More coming soon....

 

DuitOnline1Dunia.com © 2018