DuitOnline1Dunia.com

TESTIMONI ATOMY

 

 Contoh Penyata Bonus Dalam Backoffice Ahli Atomy

* Untuk rujukan sahaja

 

ATOMY TOP INCOME EARNERS (CROWN MASTER PARK JUNG SOO)* Dulu beliau seorang peniaga Nasi Itik Panggang. Sekarang sepenuh masa di Atomy dengan pendapatan pasif konsisten hampir setengah juta Ringgit Malaysia sebulan 

 

SECOND TOP INCOME EARNER (CROWN MASTER KIM SEONG -II)* Dulu beliau agen insuran yang mengejar income USD2,000 sebulan. Kini di Atomy, pendapatan bulanan beliau konsisten enam angka Ringgit Malaysia sebulan.

 

ATOMY SKIN CARE PRODUCT

63% pengguna sebenar produk penjagaan kulit Atomy Skin Care 6 System memberi taraf 5 bintang kepada produk ini, 14% memberikan taraf 4 bintang, 9% memberikan taraf 3 bintang (sumber Amazon.com). Klik SINI dan lihat bukti serta komen komen pengguna pengguna ini tentang produk Atomy ini. Memang Mantap!!!

 

>

 

ATOMY HERBAL SHAMPOO & HAIR TREATMENT LIQUID

 

ATOMY TOOTH BRUSH & TOOTH PASTE

Kata orang kalau mahu tahu baik atau tidak sesuatu produk, jangan rujuk kepada penjual atau pengedar produk tersebut sebaliknya tanya pengguna sebenar produk itu yang semata mata mengguna produk dan dia bukannya seorang pengedar atau ahli syarikat tersebut. Untuk itu admin telah membuat beberapa carian berkenaan produk produk Atomy bagi mendapatkan komen dan review sebenar dari pengguna. Berkebetulan sebahagian produk produk Atomy telah diimport oleh syarikat syarikat tertentu untuk dipasarkan di negara negara yang Atomy belum bertapak khususnya di Eropah. Dan salah satunya ialah di Amazon.Com

Antara produk Atomy yang banyak dijual di Amazon.Com adalah produk produk berkaitan penjagaan kulit, Oral Care dan supplement kesihatan. Admin mendapati kebanyakan produk ini mendapat rating 4 ke 5 bintang dari para penggunanya. Ini adalah bukti produk produk Atomy amat baik dari segi kualiti dan keberkesanannya. Walau pun ia produk buatan Korea tetapi pengguna di Eropah telah mengakui dan mengiktiraf kehebatan produk produk ini. Anda boleh lihat review/komen berkenaan produk produk berkenaan di Amazon.Com melalui link berikut:

1. Review Berus Gigi Atomy (3.5 Star -rating rendah semata2 disebabkan Amazon jual harga mahal walhal sebagai ahli Atomy kita boleh membeli murah. Semua mengakui kebaikannya)

2. Atomy BB Cream (5 Star)

3. Atomy Tooth Paste (5 Star)

4. Atomy Herbal Hair Shampoo (5 Star)

5. Atomy HemoHIM (4 Star)

6. Atomy Men (5 Star)

7. Atomy Lip Glow (5 Star)

8. Atomy Probiotic 10+ (5 Star)

 

Tonton 21 Testimoni Dari 3 Video Berikut: 

 

 
 
 
 

DuitOnline1Dunia.com © 2018